Μαθήματα Mαγείας

Ιδιαίτερα Mαθήματα Ταχυδακτυλουργίας
 
Διακεκριμένα μέλη του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα μαγικών για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Ας πάρουμε το όνειρο σου και ας το μετατρέψουμε σε πραγματικότητα! Μπορούμε να σου δείξουμε το δρόμο, αλλά η επιτυχία του κάθε μαθητή εξαρτάται από την προσπάθεια την οποία καταβάλλει. 'Ολα τα μαθήματα προγραμματίζονται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας και τη διαθεσιμότητα των καθηγητών.

'Ολα τα πακέτα μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο σας.

Ο Μικρός Μάγος
Είναι ένα εξηντάλεπτο μάθημα πάνω στο προτεινόμενο μαγικό σετ. Θα μάθεις βασικά μαγικά τρικ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που παρέχουμε μέσα στο σετ. Το σετ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Κόστος ανά πακέτο: 75Ꞓ

Γίνε και εσύ Μάγος
Είναι ένα εξηντάλεπτο μάθημα στο οποίο μαθαίνεις να εκτελείς εντυπωσιακά μαγικά τρικ με χαρτιά, κέρματα, δαχτυλίδια, σχοινιά και άλλα αντικείμενα. Διάφορα μαγικά εργαλεία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.
Κόστος ανά πακέτο: 85Ꞓ

Μαθηματική Μαγεία
Είναι ένα εξηντάλεπτο μάθημα στο οποίο εστιάζει στη μαγεία των αριθμών. Εξερευνούμε τα εσωτερικά μυστικά των μαθηματικών και τα εφαρμόζουμε για να μαγέψουμε το κοινό. Το προτεινόμενο μαθηματικό σετ μαγείας συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Κόστος ανά πακέτο: 75Ꞓ

Επιστημονικά Θαύματα 
Είναι ένα εξηντάλεπτο μάθημα στο οποίο διδάσκουμε απίθανα μαγικά τρικ χρησιμοποιώντας φυσική και χημεία. Το προτεινόμενο σετ μαγείας συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Κόστος ανά πακέτο: 75Ꞓ

Μαγικά με Τράπουλα
Είναι ένα μάθημα για το άτομο που θέλει να ξεκινήσει να κάνει κόλπα με χαρτιά άμεσα. Θα σε οδηγήσουμε βήμα βήμα και θα σου δείξουμε διάφορα εύκολα μαγικά τρικ με χαρτιά τα οποία δεν απαιτούν δεξιοτεχνία χεριών. Τρεις απίθανες τράπουλες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή καθώς ακόμα και κάποια άλλα τρικ.
Κόστος ανά πακέτο: 90Ꞓ

Διαβάζω τις Σκέψεις Σου
Είναι ένα εξηντάλεπτο μάθημα το οποίο δίδασκει τους μαθητές κόλπα για διάβασμα σκέψης τα οποία μπορούν να εκτελέσουν άμεσα από τη στιγμή που ξέρουν τα μυστικά.
Κόστος ανά πακέτο: 90Ꞓ

Στοιχήματα Πρόκλησης
Είναι ένα εξηντάλεπτο μάθημα με διασκεδαστικά μαγικά τρικ και στοιχήματα πρόκλησης, τα οποία μπορείς να κάνεις στους φίλους σου και στην οικογένιά σου ή σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί να σπάσεις τον πάγο. Χρησιμοποιούμε καθημερινά αντικείμενα.
Κόστος ανά πακέτο: 120Ꞓ

Μαθήματα Δεξιοτεχνίας
Είναι ένα πρόγραμμα έξι εβδομάδων με ωριαία μαθήματα. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα κάθε εβδομάδα αλλά προτείνουμε να μην μεσολαβούν μεγάλα κενά ανάμεσα στα μαθήματα. Το πρόγραμμα αυτό είναι σχεδιασμένο για εκείνον που τον ενδιαφέρει η δεξιοτεχνία χεριών. Επίσης εστιάζουμε πολύ στην παρουσίαση.
Κόστος ανά πακέτο: 480Ꞓ

Πρόγραμμα 8 Εβδομάδων
Είναι ένα πρόγραμμα οχτώ εβδομάδων με ενενηντάλεπτα μαθήματα. Το πρόγραμμα αυτό σου δίνει διάφορα εργαλεία, με τα οποία μέσω των μαθημάτων, σχεδόν όλοι οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα μικρό σόου στους φίλους τους και στην οικογένειά τους. Τα μαθήματα εμβαθύνουν στη δεξιοτεχνία χεριών και δίνουν μεγάλη έμφαση στην παρουσίαση καθώς και στη δημιουργία απίθανων ρουτίνων. Αποδεικτικό συμμετοχής θα δοθεί μετά το τέλος των μαθημάτων από το Ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων.
Κόστος ανά πακέτο: 680Ꞓ

Απόλυτο Μάθημα Μαγείας
Το απόλυτο μάθημα μαγείας περιλαμβάνει πάνω από 30 ώρες με οδηγίες εκμάθησης μαγικών, παρουσίασης και δημιουργίας σόου. Το πρόγραμμα αυτό σου δίνει διάφορα εργαλεία, με τα οποία, μέσω των μαθημάτων, σχεδόν όλοι οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα μικρό σόου στους φίλους τους και στην οικογένιά τους. Αποδεικτικό συμμετοχής θα δοθεί μετά το τέλος των μαθημάτων από το Ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων.
Κόστος ανά πακέτο: 1200Ꞓ

8 Μαγικά Σαββατοκύριακα
Ξεκινώντας το πρώτο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου κάθε χρόνο, το Ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων προσφέρει μαθήματα μαγικών κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στην Αθήνα. 'Ενα πρόγραμμα οχτώ εβδομάδων το οποίο περιλαμβάνει εργαλεία μαγικών για κάθε μάθημα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κόστος ανά πακέτο: 220Ꞓ
 
Τρόποι Πληρωμής
Η πληρωμή προκαταβάλλεται για κάθε πρόγραμμα, και γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή στο ταμείο της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων με επιταγή, μετρητά, ή μέσω χρέωσης πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δυνατότητα άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα.
 
  • 10% έκπτωση για καθέ επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας που συμμετέχει
  • Οι τιμές των παροχών μας αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής.
  • Οι τιμές δεν συμεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
Τράπεζα Eurobank
Διεθνής Αδελφότητα Μάγων - Indigo
IBAN – GR8602604080000840200306716