Ελληνικό Παράρτημα Της Διεθνής Αδελφότητας Μάγων

Ελληνικό Παράρτημα της Διεθνής Αδελφότητας Μάγων
Το ελληνικό παράρτημα της I.B.M. Ring 338 (International Brotherhood of Magicians) ιδρύθηκε το 1999 και είναι προέκταση του μεγαλύτερου οργανισμού ταχυδακτυλουργών στον κόσμο. Υπάρχουν πάνω από 300 παραρτήματα σε 88 χώρες παγκοσμίως που σέβονται και ακολουθούν τους σκοπούς της Διεθνούς Αδελφότητας Μάγων.

Αποστολή της I.B.M. είναι η προώθηση της συναδελφικότητας μεταξύ των μελών της και η ανάδειξη της μαγείας ως ψυχαγωγική τέχνη. Επίσης, είναι αρωγός σε κάθε ατομική ή συλλογική προσπάθεια που προάγει ή βελτιώνει την τέχνη της μαγείας στο επίπεδο της διασκέδασης των θεατών μέσω παραστάσεων.
 
Οι περισσότεροι παγκοσμίως γνωστοί ταχυδακτυλουργών είναι μέλη της I.B.M. μεταξύ των οποίων David Copperfield, Lance Burton, Siegfried & Roy, Chris Angel, Dynamo και πολλοί άλλοι. Η εξειδίκευση του ελληνικού παραρτήματος της Ι.Β.Μ. Ring 338 εστιάζεται στην παραγωγή μαγικών θεαμάτων και ψευδαισθήσεων.

Κάθε συνεργασία που πραγματοποιούμε με οποιονδήποτε είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς είναι ένας ακόμη λόγος για να έρθουμε πιο κοντά στο σκοπό μας.

Εκπροσωπούμε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Διεθνής Αδελφότητα Μάγων» που έχει ως σκοπό την προώθηση, την ανάπτυξη και την διάδοση της ταχυδακτυλουργικής τέχνης στην Ελλάδα.